Situated in a quiet urban courtyard, the refurbished office building recalls the black timber barns of English farm yards. In a modern interpretation of these robust and beautiful buildings, the new part of the facade was wrapped in a black stained open timber cladding with a long band of aluminium and timber Danish windows. The studio comprises of a bright office space, a sky-lit meeting room, plus storage, a kitchen and a shower room. The interior is a mix of old and new and some of the original elements of the interior have been retained such as the steel beams, timber screens and brickwork walls, complemented by simple white walls and black floors. The roof is highly insulated and covered with a wildflower meadow green roof, which will retain rainwater and attract wildlife.

Completed 2017

← Previous